Esküvői styling

Esküvői styling

Fehér. De milyen fehér? Ekrü, bézs, tört vagy fémes hófehér?

A menyasszony styling minden esetben konzultációval indul, ahol te elmondhatod a személyes igényeidet és beszélgetünk az esküvő tervezett hangulatáról, jellegéről, esetleg tematikájáról. Én pedig szín- és testalkatelemzést követően segítek megtalálni a számodra legideálisabb színárnyalatot és ruha fazont. Igény esetén ruhapróbára is elkísérlek, mint hozzáértő barátnő, hogy könnyebb legyen a választás. Miután megvan a ruha, jöhetnek a kiegészítők, a haj és smink hozzá és hozzád igazítása, hogy teljes legyen az összhang.

Ha teljesen tanácstalan vagy kérheted, hogy a konzultáción megbeszéltek alapján én magam keressek számodra megfelelő ruhákat, amit előre egyeztetett időpontban próbálhatsz fel. Vagy kérhetsz akár egyedi tervezésű ruhát, amiben szintén a segítségedre leszek, mind a tervező, mind a ruha kiválasztásában.

További kiegészítésként kérheted, hogy az esküvői fotózáson is részt vegyek, ahol az öltöztetéstől kezdve a fotózás végéig gondoskodom arról, hogy mindegyik fotón tökéletesen nézz ki te is és a ruhád is. Igény esetén akár le is szervezem számodra fotóssal, sminkessel és fodrásszal.

Minden esküvő egyedi

Foglalj időpontot egy 30 perces ingyenes konzultációra, hogy megbeszélhessük elképzeléseidet!

Szabad Időpontok

Kérdésed van?

Keress a +36-70-702-2535 telefonszámon vagy a hello@littleblackdress.hu e-mail címen.
Legkésőbb 24 órán belül válaszolok!


Jelenlegi Szabad  Időpontok