Közös Vásárlás

Közös Vásárlás

Megvegyem, ne vegyem? Jól áll ez nekem? Már a második darab próbálása közben frusztráltan állsz a próbafülkében és inkább elmenekülsz. Ismerős az érzés? Vagy éppen fordítva, soha nem távozol üres kézzel egy üzletből sem és mégis úgy érzed soha nincs mit felvenned? Bármelyik típusba is tartozol, nagy segítség lehet számodra egy közös vásárlás.

A vásárlás gondolatától is kiráz a hideg, már előre feszült leszel és rosszkedvű. Ez adódhat abból, hogy nem igazodsz ki magabiztosan a boltok kínálatában, vagy abból is, hogy nem vagy biztos abban mi az ami egyáltalán jól áll neked, mi a számodra megfelelő méret. Ez egy természetes reakció, hiszen ki szeretne olyan dolgot csinálni, amiben nincs sikerélménye? Ahhoz, hogy a vásárlás pozitív élménnyé váljon, nincs szükséged másra, mint tudásra. Amint tudod, hogy milyen színek és fazonok előnyösek számodra, máris megtetted az út felét. Ezt követően célirányosabb lehetsz és már csak a stílusra és arra kell koncentrálnod, hogy milyen darabra van szükséged. A tudás magabiztosságod ad. Ezt a tudást egyszerűen át tudom adni neked, ami után nem emelsz majd le számodra előnytelen ruhát. Nem lesz több kudarc élményed a próbafülkékben. Segítek kiigazodni a különböző üzletek kínálatában, méretezésében. Így a jövőben örömteli élmény lehet számodra is a vásárlás.

A nők az ősidők óta evolúciósan a gyűjtögető életmódra vannak beállítva. A férfiak vadásznak, célirányosan bemennek az üzletbe, leakasztják az első darabot, remélve, hogy legalább a méret jó, majd 3 perc múlva távoznak is. A nő szeret válogatni, keresgélni. Számára nem gond bemenni a tízedik üzletbe sem, hátha ott olcsóbban vagy jobbat kaphat. Amennyiben az ’’imádok vásárolni’’ típusba tartozol, neked is nagy segítség, ha tudod, mik azok a darabok amiben a legjobban festesz. Így nem lesz tele a szekrényed olyan ruhákkal, amit az üzletben még jó ötletnek tűnt megvásárolni, hazaérve azonban már nem is érted mit láttál benne. Másik esetben rájössz, hogy nem is illik a ruhatáradba és kezdheted elölről a shoppingolást hozzá illő táska és cipő ügyében. Ismerős a helyzet ugye? Közösen átlátható rendszerbe helyezzük a vásárlásaidat. Nem lesz több feleslegesen vett ruha, ami csak a helyet foglalja, és egy jól funkcionáló ruhatár mellett hiányérzeted sem lesz, ami újabb és újabb darabok beszerzésére sarkallna.

Teljes ruhatár csere, szezonális csere vagy csak egy fontos alkalomra kell egy szett. Bármelyik esetben veled tartok.

Amennyiben a közös vásárlást megelőzően nem vettél részt nálam tanácsadáson, az első órát konzultációval töltjük, hogy megismerhesselek téged és az igényeidet, te pedig megtudd mi és miért előnyös számodra színekben és fazonokban.

34.900 Ft (Időtartama: 3 óra)
A 3 órát követően minden további óra, melyet közös vásárlással töltünk 9.900 Ft-ba kerül.

Szabad Időpontok

Kérdésed van?

Keress a +36-70-702-2535 telefonszámon vagy a hello@littleblackdress.hu e-mail címen.
Legkésőbb 24 órán belül válaszolok!


Jelenlegi Szabad  Időpontok