Stílustanácsadás

Stílustanácsadás

Amikor a divatra gondolunk, legtöbbször az aktuális trendek jutnak eszünkbe, amelyek minden évszakban jönnek és mennek. A stílust viszont nem lehet egy adott időkeretbe foglalni, hiszen mi magunk nem változunk szezononként.

A személyes stílusod meghaladja az időt és a különböző alkalmakat, hiszen az te magad vagy. A személyiséged esszenciája, amit az öltözködéseddel tudsz kihangsúlyozni . A ruhánkon kívül a stílusunk teszi teljessé a megjelenésünket, mert megfelelő környezetbe helyez minket. Egy számunkra jó környezetben ragyogunk, egy rosszban eltűnünk.

A ruháidnak soha nem szabad felülírnia téged. A ruháidnak soha nem lehet más célja, mint téged szolgálni és kiemelni a természetes szépséged.

Hogyan találd meg a személyes stílusodat?

Az öltözködésben az első lépés a természetes színeidhez illő, és testalkatodnak megfelelő ruhadarabok meghatározása. Ezzel elérjük, hogy csak olyan ruhadarabjaid legyenek, amelyek előnyösek és kihangsúlyozzák a szépségedet. Ezt követően a stílusodat fedezzük fel, ami ezekből indul ki. Színeid, a tested vonalai, az arcod vonásai magukban hordozzák az alap stílusjegyeidet. Ezekkel a vonásokkal, illetve a személyiségeddel kell harmonizálnia az öltözködésednek. Bonyolultnak hangzik? Elsőre biztos, de valójában ez egy izgalmas alkalom, ami által jobban megismerheted a tested és a lelked egyaránt.

A tanácsadás végén megkapod

  • A tanácsadáson megállapított színtípusodnak megfelelő Személyes Útmutató pdf formátumban
  • Típusodhoz tartozó smink színeket tartalmazó képes anyag
  • Kompakt színkártya a legjobb színeiddel
  • Kompakt színkártya a smink színeiddel
  • A tanácsadáson megállapított testalkat típusodnak megfelelő képes és szöveges anyag pdf formátumban
  • Arcformádhoz tartozó (frizura, szemüveg) képes és szöveges anyag pdf formátumban
  • A Személyes Útmutató prémium nyomtatott formában, díszcsomagolásban is a tiéd lehet 9.900 Ft-ért

59.900 Ft (Időtartama: 4 óra)

Szabad Időpontok

Kérdésed van?

Keress a +36-70-702-2535 telefonszámon vagy a hello@littleblackdress.hu e-mail címen.
Legkésőbb 24 órán belül válaszolok!


Jelenlegi Szabad  Időpontok