TANÁCSADÁS FÉRFIAKNAK

TANÁCSADÁS FÉRFIAKNAK

Szeretnéd, ha egy évben maximum kétszer kellene ruhaüzletbe betenni a lábad és mégis jól és stílusosan néznél ki az év 365 napjában? Egyszerűen megoldható.

A szemed és a hajad színe a bőrtónusoddal meghatározzák, hogy milyen színek állnak neked jól. A színtanácsadás során ezeket mutatom meg neked. Ezzel már eleve lefelezted az üzletekben töltött időt, hiszen csak azt nézed meg, ami színben hozzád illik. Jöhet a testalkatod, ami meghatározza a számodra előnyös ruha fazonokat. Kör nyakú póló vagy V nyakú, egysoros gombolás vagy dupla? Egyszerű praktikákat mutatok neked, amiket használva a legelőnyösebb formádat mutathatod minden alkalommal.

Ha már tudod mi áll jól és milyen színben, akkor már csak egy lépés választ el a tökéletes megjelenéstől. Az az egy lépés pedig Te magad vagy. Megkeressük mi az a stílus, mik azok a darabok, amik a természetes megjelenésedet és a személyiségedet tükrözik. Érezheted közel magadhoz James Bond eleganciáját vagy James Dean vagányságát, de az is lehet, hogy James Franco lezser egyszerűsége, ami a legközelebb áll hozzád. Személyes stílusa mindenkinek van. Közösen megtaláljuk és végre megmutathatod másoknak is, ami te vagy, ami benned rejlik.

Ez alatt a pár órás tanácsadás alatt egy szinte életre szóló képletet kapsz önmagadhoz öltözködés terén. Időt, energiát és pénzt spórolhatsz, miközben magabiztossággal és elismerő szavakkal gazdagodsz.

Ha az elején még kissé bizonytalan vagy, vagy egy konkrét eseményre keresel ruhát vagy pótolnád a ruhatárad esetleges hiányosságait, kérhetsz közös vásárlást. Előre meghatározott üzletekben, akár számodra félretett darabokkal segítem a vásárlást, így neked már csak próbálnod kell.

Igény esetén megtervezek számodra egy teljes ruhatárat, amiben minden alkalomra találsz megfelelő darabot és jól kombinálhatósága révén mellé nyúlni sem tudsz szín párosítás terén sem.

Stílustanácsadás: 59.900 Ft (Időtartama: 3 óra)

Stílustanácsadás - 2 óra közös vásárlással: 79.900 Ft (Időtartama: 3+2 óra)

Stílustanácsadás gardróbtervezéssel és 2 óra közös vásárlással: 99.900 Ft (Időtartama: 3+2+2 óra)

Szabad Időpontok

Kérdésed van?

Keress a +36-70-702-2535 telefonszámon vagy a hello@littleblackdress.hu e-mail címen.
Legkésőbb 24 órán belül válaszolok!


Jelenlegi Szabad  Időpontok