Gardróbrendezés

Gardróbrendezés

Nincs mit felvennem. Ha sokszor elhangzik tőled ez a mondat, megnyugtatlak, a hiba nem benned van, hanem a szekrényedben.
A fast fashion világát éljük, amikor a ruhák többet számítanak, mint az ember. A hetente új kollekciók megjelenése, a szinte állandó akciók folyamatos vásárlásra késztetnek. Szekrényünket elönti a ruha áradat, de mégsem találjuk meg benne önmagunkat. A ruhák célja az, hogy kényelmet biztosítsanak számunkra a mindennapi életvitelünkben, és kihozzák-kiemeljék a szépségünket.
A divatnak, az öltözködésednek rólad kell szólnia, nem pedig a ruhákról.

Gardróbrendezés során megkeressük azokat a ruhákat, amik színben és fazonban előnyösek számodra. Átnézzük, hogy az aktuális trendek mellett mennyire illeszkednek a darabok az életviteledhez, munkádhoz és személyes stílusodhoz. Megnézzük a ruhadarabokat kombinálhatóság szempontjából és akár teljes szetteket rakhatunk össze, amit bármikor magabiztosan elővehetsz a szekrényedből, ha épp nincs ötleted.
Egy jól kialakított gardrób előtt nem állsz majd tanácstalanul, magabiztosan vehetsz ki belőle bármit, hiszen csak előnyös, kombinálható és téged tükröző darabok lesznek benne. Ezután már csak a hangulatod határoz meg bármit.

Amennyiben a gardróbrendezést megelőzően nem vettél részt nálam tanácsadáson, az első órát konzultációval töltjük, hogy megismerhesselek téged és az igényeidet, te pedig megtudd mi és miért előnyös számodra színekben és fazonokban.

Fontos a fenntarthatóság és a praktikum? Akkor a kapszulagardrób szolgáltatást neked találták ki.

34.900 Ft (Időtartama: 3 óra)
A 3 órát követően minden további óra, melyet gardróbrendezéssel töltünk 9.900 Ft-ba kerül.

Szabad Időpontok

Kérdésed van?

Keress a +36-70-702-2535 telefonszámon vagy a hello@littleblackdress.hu e-mail címen.
Legkésőbb 24 órán belül válaszolok!


Jelenlegi Szabad  Időpontok