Színtanácsadás

Színtanácsadás

Mindenkinek van kedvenc színe, de vajon az jól is áll neki? A színek, amiket viselünk, határozzák meg rólunk az első és egyik legerősebb benyomást. Tükrözheti a hangulatunkat, személyiségünket, de ha rosszul választjuk meg őket, sápadtnak, fakónak, idősebbnek tűnhetünk. Mindenkinek megvan a saját természetes színeihez legjobban illő, és azokat leginkább kiemelő színkészlete, amivel a külvilágnak szavak nélkül is meg tudja mutatni a benne lévő külső és belső szépséget.

Mindennek az alapja a színelmélet, ami tudományos alapokon nyugszik, eszköze pedig a színelemzés.

Én a 12 típusos meghatározást használom, amivel még árnyaltabban lehet kielemezni a 4 fő évszak bármelyikét. A saját típusodhoz tartozó színek viselésével lesz megjelenésed a legharmonikusabb.

Mindannyiunknak van egy természetes színkészlete, amit a hajunk és szemünk színe, valamint bőrünk tónusa határoz meg. A számodra legideálisabb színeket befolyásolja még a természetes színeid erőssége. Mindezek egymáshoz viszonyított kontrasztja pedig magát az öltözködésedet határozza meg nemcsak a színek, de minták terén is.

Nem csak a színeidet, akár magadat is jobban megismered majd. Olyan vonásokat, színeket, harmóniát fedezel fel majd a saját arcodon, amit talán eddig észre sem vettél. Nem csak nézni fogod majd magad a tükörben, hanem végre látni is.

A tanácsadás végén megkapod

  • A tanácsadáson megállapított színtípusodhoz tartozó képes és szöveges anyag pdf formátumban
  • Típusodhoz tartozó smink színeket tartalmazó képes anyag

54.900 Ft (Időtartama: ~2 óra)

Szabad Időpontok

Kérdésed van?

Keress a +36-70-702-2535 telefonszámon vagy a hello@littleblackdress.hu e-mail címen.
Legkésőbb 24 órán belül válaszolok!


Jelenlegi Szabad  Időpontok